Наверх
Язык интерфейса
Новости футболаСписок новостей

Вирт против бывшей команды. Верес обыграл Звягель в товарищеском матче

Упс!
03.07.24, 23:31
Рівненський Верес впевнено обіграв першоліговий Звягель (3:1) у контрольному матчі, здобувши першу перемогу в літнє міжсезоння.
Попри неофіційний статус контрольного матчу – протистояння Вереса з новачком Першої ліги Звягелем мало неабияку інтригу.
Юрій Вірт, який ще не так давно виводив Верес до УПЛ, вперше приїхав до Рівного у якості головного тренера команди суперників. А разом з ним у формі Звягеля на Авангарді зіграли вже екс-гравці червоно-чорних Андрій Блізніченко, Денис Янаков і Ігор Гук.
Але у складі Вереса сьогодні були свої повернення. Навіть більш значущі. Вперше на оновленому стадіоні у червоно-чорній формі зіграли Роман Гончаренко і Руслан Степанюк. Останній вийшов на гру із капітанською пов'язкою і відкрив рахунок у матчі.
Микола Гайдучик виграв другий поверх у центрі поля і виконав скидку на хід Віталію Дахновському. Той пробіг до лицевої, виконав зрячу поперечну передачу, а Руслан Степанюк не промахнувся з кількох метрів – 1:0. Гості відповіли своїм моментом. Але Вадим Ющишин виграв дуель у Максима Андрущенка після чистого виходу сам на сам.
А потім був ще один м'яч у виконанні рівнян. Руслан Степанюк виконав шикарне переведення м'яча зі своєї половини поля на правий край на Євгенія Морозка. Той змістився у центр і, здавалося, затягнув з ударом. Але натомість – віддав шикарну передачу вільному Віталію Дахновському, який ще більш видовищним обвідним ударом на виконання вразив дальню дев'ятку – 2:0!
У другому таймі Верес міг швидко закривати гру. Стійка воріт врятувала Звягель після удару Валерія Кучерова з лінії штрафного майданчика. А після добивання від Василя Гакмана м‘яч парирував Арсен Бєліменко.
Натомість, забили гості. Богдан Оринчак наважився на удар з правого кута штрафного майданчика і після рикошету від коліна Семена Вовченка м‘яч перелетів Арсенія Коркодима, приземлившись у сітці.
Клас рівнян все ж дався взнаки наприкінці матчу. Чорногорець Марко Мрвальєвич уникнув офсайду і легко переграв Арсена Бєліменка у ближньому бою – 3:1.
Наступного тижня Верес у Рівному зіграє з Поліссям.
Товариський матч. 3 липня 2024 року, Рівне, стадін Авангард
Верес Рівне – Звягель – 3:1 (2:0)
Голи: Степанюк, 17, Дахновський, 27, Мрвальєвич, 75 – Оринчак, 67.
Верес (1 тайм): Ющишин (Когут, 31), Морозко, Гончаренко, Козубенко, Сміян, Шух, Яго, Світюха, Дахновський, Гайдучик, Степанюк.
Верес (2 тайм): Когут (Коркодим, 61), Гакман, гравець на перегляді, Вовченко, Шевченко, Баран, Кучеров (Протасевич, 69), В.Шарай, Ковалюк, Годя, Мрвальєвич.
В.о. головного тренера: Олег Шандрук.
Звягель (1 тайм): Яшков, Лучка, Нестеров, Скидан, Власюк, Волинець, Шевчук, Блізніченко, Андрущенко, Фесенко, Кисленко.
Звягель (2 тайм): Бєліменко, Чередниченко, Скидан, Гук, Власюк, Грицук, Волинець, Шевчук, Оринчак, Янаков, Ндукве.
Головний тренер: Юрій Вірт.
Арбітр: Наталія Мамчур. Асистенти: Владислав Дрикін і Денис Шокур (всі – Рівне).

Комментарии (0)
Чтобы добавить комментарий, пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Комментариев пока нет
На главную