Наверх
Язык интерфейса
Новости футболаСписок новостей

Определено, где пройдет матч отбора к женскому ЧЕ между Турцией и Украиной

Упс!
13.09.24, 22:31
Визначено місце проведення першого поєдинку національної жіночої збірної України у першому раунді плей-оф Євро-2025.
У груповому етапі кваліфікації на жіноче Євро-2025 Україна посіла друге місце групи B. Синьо-жовті потрапили до плей-оф відбору в статусі сіяної команди. Тепер збірна має подолати двох суперниць, щоб вийти до фінальної частини турніру.
Першим опоненток України стане збірна Туреччини, з якою команда зіграє у форматі 2-матчевого протистояння. Переможець цього протистояння потрапить до фінального 2-го раунду плей-оф за вихід на Євро-2025, де суперницями будуть або Греція, або Бельгія.
Перший поєдинок Туреччина – Україна команди зіграють 25 жовтня 2024 року в турецькому місті Діярбакир, на однойменому стадіоні, який здатен прийняти на своїх трибунах близько 33 тисяч глядачів. Час початку буде повідомлений додатково.
В одному шляху команди, які посіли третє та четверте місця в Лізі А, зіграють із переможцями груп та трьома найкращими командами, які посіли другі місця в Лізі С. 8 переможців вийдуть до другого раунду.
В іншому шляху переможці груп (окрім Швейцарії) і три найкращі колективи, які посіли другі місця в Лізі B, зіграють із найгіршою другою командою, чотирма збірними, які посіли треті місця, і найкращим четвертим колективом у Лізі B. 6 переможців вийдуть до другого раунду.
У другому раунді плей-оф 14 збірних розіграють 7 путівок до фінального турніру Євро-2025, де загалом мають виступити 16 учасників. Жеребкування фінального турніру відбудеться 16 грудня.
Євро-2025 серед жінок. Плей-оф відбору
Перший раунд (23–29 жовтня)
Шлях 1
Шлях 2
Другий раунд (27 листопада – 3 грудня)
Комментарии (0)
Чтобы добавить комментарий, пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Комментариев пока нет
На главную